Ce trebuie să ştii despre SuperBowl XLVIII

Articol din categoria: mișto

Pentru că în ultima vreme am fost asaltaţi de fani SuperBowl şi oameni care abia aşteaptă marele meci, în principal datorită reclamelor, am zis că poate ar fi util şi un mic preview al meciului în sine. Aşa că l-am rugat pe foarte bunul meu prieten Memo, om care de vreo 12 ani nu a pierdut multe meciuri din NFL, ceea ce îl califică să-şi dea cu parerea,  să îmi spună câteva vorbe despre finală. Iată şi răspunsul lui :

În seara asta se joacă cel mai mare eveniment sportiv anual din lume (cum le place americanilor să spună) Super Bowl XLVIII care se va juca la New York între Denver Broncos şi Seattle Seahawks.
Un duel clasic forţă contra forţă.

Denver are în acest sezon cea mai productivă ofensivă din istoria NFL iar devensiva celor din Seattle (supranumită “The Leagion of Boom”) este cea mai bună a acestui sezon.

Dupa parerea mea va fi un meci foarte interesant, poate cel mai interesant Super Bowl din ultimii ani, dacă ţinem cont că a trecut mult timp de când meciul nu s-a mai jucat pe un stadion neacoperit dintr-un oraş cu vreme rece, aşa că temperatura va influenţa destul de mult meciul. Dacă va ninge sau va fi vânt puternic Seahawks ar trebui să fie avantajată pentru că lui Peyton Manning(quarterback-ul celor de la Broncos) îi va fi greu să îşi facă jocul obişnuit de pase.

Broncos e favorita la pariuri mai ales datorită lui Peyton Manning care a avut un sezon extraordinary în care a bătut mai multe recorduri printre care recordurile all time pentru cele mai multe pase de touchdown şi cei mai multi yarzi pasaţi Dar după cum am spus şi mai sus, vremea va fi un factor cu o puternică influenţă în desfăşurarea partidei. Oricum, să ne aşteptăm la un duel spectaculos, unde cele două echipe vor încerca din primul minut să îşi impună punctul de vedere.

Da, şi reclamele reprezintă un element important al finalei. Dar şi meciul în sine va fi de urmărit.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Si un stream unde putem vedea meciul?

    • #2 Comentariu nou

      il dau la noapte, inainte de meci, sa vedem care merge ok 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.