Treabă românească 100 %

Articol din categoria: ca la noi

De ceva vreme încoace RATB a introdus posibilitatea plăţii prin SMS. Perfect, ăsta e semn că se aliniază cât de cât pe trend-ul vremurilor. Mie unul îmi este mai comod să dau un SMS şi să îmi iau bilet, decât să stau la coadă să încarc un plastic idiot.

Problema este însă că opţiunea asta de taxare a celor de la RATB nu e nici cal, nici măgar. Mai exact, îţi poţi cumpăra doar abonament pentru o zi, undeva la 10 lei. Nu doar un bilet sau abonament lunar. Ceea ce mi se pare o imbecilitate. Dacă am nevoie să fac doar un drum cu autobuzul de ce trebuie să îţi plătesc un abonament pe o zi? Dă-mi posibilitatea să iau exact ce îmi trebuie şi o să fie fericite ambele tabere.

Dar nu, de ce să facem o treaba gândită de la cap la coadă? Mai bine punem controlori în staţii, că oricum autobuzele vin des, sunt libere şi se circulă ca în eden prin Bucureşti.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Am remarcat si eu asta, e aiurea. Ce nu inteleg, daca tot incercam sa fim in trend, e de ce nu punem taxator in fiecare autobuz ca la Amsterdam. Am impresia ca in felul asta si autobuzele ar fi mai goale. Pentru ca treaba cu SMS-ul e relativa. Desi tot romanul are telefon, nu inseamna ca are si credit pentru a plati un bilet… 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  Presupun ca e dificil sa iti trimita un sms pentru o singura cursa. Ce valabilitate are? Ce faci daca schimbi linia?

 3. #3 Comentariu nou

  Si eu cred ca este o mare nebunie de cand s-au introdus aceste carduri in locul biletelor…sunt oameni care nici macar nu stiu sa il valideze corect, de unde si trimisul de Sms-uri?

 4. #4 Comentariu nou

  Bine ca nu stau in Bucuresti. Se pune si la noi in discutie sa avem astfel de taxatoare, dar va ma dura pana cand vor aparea prin oras. 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.