UP-DATE : ză winners are Paul & Horia! Vă dau eu un mail.

poster-eveniment_A3_3 (4)

Pentru că vă ştiu degustători şi amatori de distracţii bahice, cei de la Absolut m-au mandatat să ofer 2 invitaţii duble la un mega eveniment care va avea loc pe 5 decembrie la Romaero Băneasa. Din experienţă ştiu că Absolut dă nişte petreceri foarte mişto, de la care de obicei pleci şi cu ceva în minte, în afară de durere de cap.

Ca să cităm din organizatori :

 

ABSOLUT lansează Transform Today, cea mai nouă provocare creativă a brandului, o campanie ce reunește patru colaborări cu artiști ce au încercat să își depășească limitele, să își asume riscuri, transformându-se ei înșiși şi dezvoltand permanent disciplinele lor creative.

ABSOLUT a provocat întotdeauna limitele culturii contemporane propunând colaborări creative dintre cele mai versatile, cu artiști precum Andy Warhol, Louise Bourgeois, Damien Hirst, Spike Jonze, Ellen von Unwerth sau Swedish House Mafia. ABSOLUT este astfel de peste trei decenii sinonim cu arta, iar noua platformă globală de comunicare nu face altceva decât să reconecteze brandul cu generația noului mileniu. Prin limbajul comun al artei, Transform Today dorește să scoată în evidenţă latura creativă din noi toți și să inspire noi transformări artistice.

 

Aşadar, pe 5 decembrie e mega party Absolut. Două invitaţii duble pentru 2 dintre voi. Acei doi care îmi vor da cele mai bune 2 exemple de transformări ale artiştilor din România.  Alegerea e subiectivă, fix la latitudinea mea.