Tâmpim tineretul cu internetul

Articol din categoria: ca la noi

Titlul ar putea fi o adaptare la prezent a celebrei ”ați tâmpit poporul cu televizorul”. Azi a fost maxim de panică pe internet și s-a viralizat fotografia cu o coloană de mașini ANAF care s-ar fi deplasat spre litoral.

Total fals, oricine a mers spre Constanța vreodată, fie pe A2 fie pe drumul vechi știe că panourile alea nu există nicăieri, la fel nici a treia bandă pe vreun drum spre mare.

Contactaţi de reporterii B365.ro, reprezentanţii ANAF au precizat că, deşi în comentarii se precizează că maşinile ANAF sunt pe Autostrada A2, acestea nu se deplasează către litoral. Aceştia au mai precizat că nu pot menţiona care este destinaţia inspectorilor ANAF pentru că este o acţiune inopinată şi nu pot furniza asemenea informaţii, pentru că s-ar putea înţelege unde se va desfăşura acţiunea de control.

Conform gandul.info, maşinile erau, de fapt, pe autostrada A3 Bucureşti-Borş, din care sunt construite doar două porţiuni: Bucureşti-Ploieşti, cu excepţia a 6,5 kilometri, şi Câmpia Turzii-Gilău.

Reprezentanţii ANAF şi ai Direcţiei Antifraudă au confirmat că este vorba despre o misiune a Direcţiei Antifraudă şi că maşinile se deplasau pe A3, fără să ofere alte detalii legate de destinaţia vizată.

Așadar, înainte să ne panicăm și să dăm sfântul share, hai să gândim un pic, ce spuneți? Că nu e atât de greu.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Lumea este totuşi relativ proastă şi imediat pune botul la aberaţiile zise de oricine. Cu cât est o problemă mai gravă, cu atât crede mai repede.

  2. #2 Comentariu nou

    da, poza este clar din alta parte. si totusi, acum sunt in vama 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.