Super Bowl 2019: Patriots vs Rams

Articol din categoria: andreiu

Continuăm tradiția începută acum câțiva ani despre articolul care îți spune la ce să te aștepți de la SuperBowl, scris alături de bunul meu prieten Mihai.

 

Mercedez-Benz Stadium din Atlanta Georgia este locația de anul acesta a Super Bowl-ului în care se vor întâlni New England Patriots și Los Angeles Rams.  

După două finale ale conferințelor cu prelungiri și cu controverse de arbitraj avem parte de încă un capitol din rivalitatea Boston Los Angeles.  

Rams s-au mutat din St. Louis în Los Angeles în 2016 și l-au angajat că antrenor principal pe tânărul de 30 de ani Sean McVay care a reușit în doar 3 ani să devină unul dintre cei mai respectați antrenori din NFL. Jared Goff este quarterback-ul celor de la Rams care a crescut foarte mult în ofensivă lui McVay și pare pregătit să facă următorul pas și să câștige un Super Bowl la doar 24 de ani.

În finala conferinței NFC Rams a trecut de New Orleans Saints într-un meci foarte echilibrat unde au fost nevoie de prelungiri dar care a fost marcat de o imensă controversă de arbitraj la o fază din ultimul sfert în care Saints ar fi putut prelua conducearea decisiv. Cu toate astea Rams sunt o echipă solidă, bine antrenată care merită să fie aici.

New England Patriots continuă să domine conferința AFC cu a 4 prezența în marele meci în ultimii 5 ani, dar anul acesta au avut nevoie de un offside la ultima posesie în meciul cu Chiefs și de un pic de noroc la aruncarea monedei înainte de prelungiri că să ajungă aici.  

E clar că Patriots nu mai sunt atât de înspăimântători cum erau acum câțiva ani, dar duo-ul Tom Brady (Quarterback) și Bill Belichick (Antenor) are probabil cea mai mare experiență în astfel de meciuri, având deja 9 prezente și 5 victorii în Super Bowl. Această serie extraordinară a început în 2002 când New England îi învingea pe favorita  St Louis Rams cu 20-17 în Super Bowl XXXVI.

Patriots sunt favoriți anul acesta și par că vor continuă să domine NFL-ul. Dar eu cred că linia defensivă a celor de la Rams va pune mare presiune pe Tom Brady și că tânărul Sean McVay va avea câteva trucuri care vor funcționa în fața maestrului Bill Belichick.  

Pronosticul meu Rams 28 Patriots 26  ( Mihai) | Pronosticul meu e Patriots cu măcar 2 touchdowns distanță ( Andrei)

Meciul începe Duminică noaptea la 01:30 și la pauză cântă Maroon 5  

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Ce televiziune transmite la noi? telekom?

  • #2 Comentariu nou

   nu cred ca o transmite careva, e doar NBA si 6 nations pe telekom

 2. #3 Comentariu nou

  aveti cumva un link cu free stream ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.