schimbare?!

Articol din categoria: andreiu

Vita de vie m`a convins aseara sa merg din nou in Club A, un loc fata de care mi`am exprimat public parerea mai demult intr`o postare. Auzisem eu ceva cum ca s`ar fi schimbat niste chestii pe acolo, dar nu am crezut mai nimic. Odata ajuns acolo, il cunosc pe Mihail Petcu, un tip foarte ok, care se ocupa de online-ul Club A, mai precis de tot ce tine de social media. Vreme de un ceas am stat cu el de povesti, afland de la el cam ce se vrea de la rebrandingul clubului. Au idei foarte faine si de apreciat dar mai e mult pana departe. Asta nu inseamna ca nu trebuie urmarita evolutia proiectului pe viitor. Apoi a urmat o discutie in 3 cu Sorin Danescu, discutie care mi`a limpezit niste neclaritati despre VDV. Si incepu concertul. Senzational, ca de obicei, ca deh, vorbim de Vita de Vie. Cu un mic incident cauzat de un prelungitor care a ales sa se sinucida in mijlocul concertului, dar care a avut farmecul lui, lumea a sarit, a cantat, a aplaudat, a cerut bis si a creat ceva ce mi`ar placea sa se intample mai des. Si asta e si planul lor.
De apreciat ca prima schimbare se vede la intrare. alti oameni la securitate, care la prima vedere par mai ok,
daca nu chiar profesionisti. Ca si bila neagra, sistemul de ventilatie. E adevarat ca locul a fost arhiplin, dar o bere se incalzeste mult mai repede decat se poate bea, iar fumul e destul de dens.
Una peste alta, e ok ce e acum sper sa se si continue.

yours trully

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    saracul cablu…. a avut si el un soc cand i-a vazut pe baietii de la vdv. cheers

  2. #2 Comentariu nou

    Daca ai adus vb de personal… de remarcat si apreciat faptul ca cei de la bar au invatat cuvantul magic… multumesc! Daca nu vantul schimbarii, macar o briza tot adie… 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.