Stomatologii recomanda

Articol din categoria: mișto

Numai eu am o problema cu sintagma asta pe care o tot auzim la radio si la televizor in reclamele pentru diverse paste de dinti?

De ce mi-ar recomanda un medic stomatolog sa folosesc o pasta de dinti care sa-mi tina dintii in stare perfecta de functionare, daca el tocmai din asta traieste?
Si este bine stiut faptul ca treaba asta cu stomatologii tine mai mult de norocul pe care il ai sau de relatia cu medicul respectiv. Daca iti e prieten sau ruda, e ok. Daca nu, niciodata nu stii cat te va costa si de ce o sa-ti ceara atat, pentru ca nu o sa gasesti nicaieri o lista de tarife.

Revenind, de ce as folosi o pasta de dinti recomandata de medicii stomatolgi? Ceva pute aici.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Daca o sa iti intrebi stomatologul si e unul bun, o sa iti certifice ca pasta de dinti e importanta intr-o mica masura (cu exceptia pastelor de dinti medicinale), iar periajul corect intr-o masura covarsitoare.
  Daca vrei iti pun la dispozitie prezentarea pe care o folosim la Dentestet la intalnirile periodice cu bloggerii. Este extrem e instructiva si nu are bullshit publicitar.

  • #2 Comentariu nou

   am inteles acu. merci 🙂

 2. #3 Comentariu nou

  Musiu Doru are dreptate 🙂
  Dansii stiuca oricum nu exista o pasta de dinti care (singura) sa te scape de probleme
  Ca sa pastrezi dintii cat mai sanatosi e nevoie de periaj corect (dupa fiecare masa, cati facem asta?) de apa de gura, periute interdentare (daca dintii sunt intr-o animita pozitie care ii face greu accesibili) aport de fluor, calciu (or nimeni nu poate controla cum si unde se depun aceste substante)
  Asa ca , nu ii doare gura sa recomande o pasta de dinti 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.