raport august

 

vmg_aug_2014

Şi mă refer doar la cei care beneficiază de venitul minim garantat, nu includem aici pensii de handicap, alocaţiile pentru copii sau indemnizaţiile de creştere a copilului. Doar acei oameni pe care îi vedem nemuncind şi care aşteaptă să le dea statul social, pentru că e dreptul lor de cetăţean să nu muncească o zi dar să primească. Din solidaritate socială, acea solidaritate socială care pe tine te trimite de la Ana la Caiafa când vrei să îţi plăteşti taxele şi să fii în ordine.

Revenind: 53 de milioane de lei, pe luna!Mă rog, 53.830.232, ca să dau cifra exactă. Cifrele sunt aferente lunii august. De aici.

În acelaşi timp, drumurile sunt pline de câini sau animale călcate, copacii sunt netăiaţi şi necosmetizaţi, şosele sunt nemarcate dar cârciumile pline. Pentru că e împotriva drepturilor omului să-l pui să facă ceva pentru banii ăia pe care îi primeşte de la stat. Şi în acelaşi timp un angajat plăteşte impozite la stat pentru ca statul să aibă de unde îi plăti pe ăştia. Dar e bine, că pe ăştia îi apără Rogozanu.

Nu mă refer aici la bătrâni sau persoane cu handicap. Doar la putorile ordinare care au făcut un stil de viaţă din asistarea socială.