De ceva vreme stau în dubii și nu știu ce să aleg pentru a acoperi nevoia de sunet de la televizor/consolă/telefon. Cam astea sunt chestiile descoperite din casă.

Pentru PC am un sistem de la Logitech mai mult decât suficient, ascult mult radio online când stau la el, nimic complicat.

Pentru plickup am două monitoare active de la M-Audio, care sunt super meseriașe. Televizorul inteligent, la care e conectată consola nu e acoperit. Ar fi o soluție să îmi iau un mixer și să trag tv și pickup prin el, ca să am doi în unu la active.

Doar că nu sunt perfect convins că vreau să fac asta. Dacă e să adaug o soluție, aș adăuga și o posibilitate de conectare prin wifi sau bth, pentru telefoane. Plus că e și kiddo care adoarme pe muzică de Brahms.

Și acum stau în dubiu dacă să îmi iau un soundbar sau un sistem audio. Diferențe de bani nu ar fi foarte mari, doar la putere. Dar să fim serioși, că nu ai nevoie de o 1000w într-un apartament cu 3 camere.

Sistemul audio pare mai funky și vine și cu blueray player. Bine, am toate aplicațiile de filme în televizor și nu îmi amintesc când am folosit ultima oară un DVD.

Soundbarul ocupă mai puțin spațiu dar nu știu cât de fiabile sunt. Ca reviewuri am citit numai de bine, dar e ceva ce mă ține în loc.

Ce m-ar trage către soundbar, totuși, este perspectiva, că la ăsta o să-i fie foarte greu junioarei să ajungă. Prin urmare, nu cabluri de care să tragă, nici acces la butoane.

Dileme, dileme.

Sfaturi pentru un bătrân tată față cu progresul?