Situația fakenews pe tema coronavirus, la zi

Articol din categoria: andreiu

Chestii primite de mine pe whatsapp, sau prin telefon, sau citite pe net. Dar majoritatea se dau pe dark social, whatsapp, cel mai des.

 1. sursă sigură, un băiat care lucrează în aviație, pe 12.03, ora 00:00, carantină totală, se va închide aeroportul Otopeni. Nu mai zboară nimic, e belită.
 2. sursă sigură, un băiat care lucrează în ministerul sănătății, sunt vreo 50 de morți deja, dar sunt ținuți ascunși, se închide Bucureștiul săptămâna asta
 3. tot sursă sigură, băiat de băiat, garantez pentru el, zice că se închid Metro și Selgros, să mergem să ne facem provizii.
 4. un articol super viralizat care spune că de fapt acum ne invadează americanii, vreo 30 de mii de soldați, deja vaccinați, merg în marș spre undeva, prin Europa
 5. un alt băiat, super de încredere, știe de la poliție că în weekend se închide Bucureștiul, o să fie nasol.

Pe 1,2,3 și 5, dacă le aflu numele, le fac personal plângere la poliție.

Voi ce ați mai auzit?

 

P.S: am impresia că ne dorim să vină chestii mai nasoale ca în Italia, să fie crunt, doar ca să poată istericii să spună: ți-am zis eu!!!!!

Zilele trecute o tipă normală de altfel, mi-a urat voalat să am nevoie de ambulanță pentru fiică-mea sau taică-miu și să aștept cu orele după salvare, ca să nu mai fac miștouri pe viitor.

Complicate vremuri, mai ales când ne luptăm mai tare cu panica, alarmismul și prostia decât cu un virus.

 

poza de aici

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Cine ți-a urat mizeria aia?

  • #2 Comentariu nou

   eh, nici nu mai contează

 2. #3 Comentariu nou

  Ce vreau să zic e că ești un blogger foarte bun, care zice lucrurilor pe nume și mi-aș dori să te citească cât mai multă lume. Bafta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.