Se tot agită bula mea de facebook în ultimele zile că se deschis școlile și că e genocid și așa ceva nu se face.

Crunt, rău de tot, va fi prăpăd. Asta se zice pe facebook-ul meu, nu comentez în niciun fel, eu duc copilul la grădiniță din iunie, dar nu e relevant în contextul ăsta.

Doar că, dacă stau și mă uit la ce zice bula mea de facebook de câțiva ani încoace și ce se întâmplă de fapt în România, tind să cred că doar la mine în bulă e revoltă.

Dacă m-aș fi luat după bula mea de facebook, PSD era dispărut de mult, USR probabil câștiga alegerile cu 80%, Barna era președinte, aveam autostrăzi, sistemul educațional era brici, nu exista nici un gunoi pe stradă, toate idilice.

Știm cu toții care este realitatea, de fapt. Și am impresia că România aia de dincolo de badge și glovo și bere artizanală își cam dorește copiii înapoi la școală, că unii nu au bani de ipad-uri, că alții nu au bani de internet, că alții nu au bani de utilități de bază gen căldură 24/7, că alții nu au cu cine lăsa copiii acasă și tot așa.

Așa că, nu credeți tot ce zic oamenii de pe internet, unii fie nu știu despre ce vorbesc, fie vorbesc așa ca să fie populari.