Si au fost Morcheeba & Parov Stelar Band

Articol din categoria: andreiu


Da, sambata a fost o seara in care s-a cantat si s-a dansat pana pe la vreo 5 dimineata in Sala Polivalenta. Electric Brother si The Amsterdams din partea gazdelor, Morcheeba si Parov Stelar Band pe post de oaspeti. Eu am ajuns acolo undeva pe la 11:30, incepusera sa cante deja The Amsterdams, deci primul dj set al lui Electric Brother l-a pierdut.

Pe la 1 au intrat in scena cei de la Morcheeba, care au facut, ca de obicei, un super show, deh muzica lor e pentru o anumita stare si odata ce incepi sa rezonezi cu ei, n-are cum sa iasa altfel decat misto. A treia prezenta pentru ei pe plaiul mioritic si cred ca vor mai urma la cat de incantati i-am vazut plecand de pe scena.

Dupa Morcheeba, mai toata lumea era rupta de oboseala, se facuse deja 3 si unii aveau ganduri de plecare. Cei care totusi au acordat credit de o melodie, hai doua pentru Parov au fost cei mai castigati. Oamenii sunt regii swing-ului contemporan, cu instrumentisti foarte buni si o voce feminina de exceptie. Show mega-show, ii astept sa revina, sigur ma mai duc odata cel putin. Merita din plin.

Special i-am lasat pe The Amsterdams la urma, pentru ca nu au fost de acolo. Nu se regasesc in niciunul din stilurile celor doua trupe de afara, nici in atmosfera evenimentului. Da, sunt cei mai british romani, imi place sa-i ascult, dar sambata au fost cam in plus. Cu scuzele de rigoare.

In rest, numai de bine. Evenimentul organizat foarte ok, trupele au respectat programul cat de bine au putut, ceea ce e de apreciat.
Evenimentul a fost powered Finlandia in cadrul Finlandia Explore Midnight, un party pentru persoane peste 18 ani care stiu ca trebuie sa consume responsabil.

Despre hipsteri, ugg-uri si taxiuri care nu vin, in episodul urmator, pentru ca n-are rost sa le amestecam.

Foto 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.