Un sfat pentru cei care se ocupă de Bilomag Forte

Articol din categoria: ca la noi

bilomag

Domnilor, de la marketing, comunicare sau media buying, sau de oriunde aţi fi dar vă ocupaţi de promovarea lui Bilomag Forte, doresc să vă dau un sfat. Pe gratis, nu am nevoie de nimic.

Nu comentez mesajul sau execuţia reclamei voastre care este difuzată intens la radio, pe mine mă face să râd când o aud, dar aş vrea să vă spun că, între timp, am ajuns în anul 2014, aproape de 2015 şi comportamentul targetului vostru să se fi schimbat un pic. Nu, nu vă speriaţi, există în continuare tineri naivii care cred că pot pierde şi nopţi la chefuri şi pot promova şi exemenele dacă iau produsul vostru, nu asta voiam să vă spun.

Ce vreau eu să vă zic este că în anul 2014, luna decembrie, am o oarecare bănuială că studenţii stau pe net, pe facebook, pe jocuri şi pe site-uri de pornache. Nu pe radio, nu pe EuropaFM, nu la 6 seara, nu sâmbătă. Sau duminică. Sau luni. Se cheamă targetare şi voi o faceţi PROST!

 

P:S: reclama la Bilomag este una dintre cele foarte multe reclame tâmpite care se aud la radio în România. Avem pastile de memorie, de cap, de dureri, de suferinţe intime, de picioare şi dracu mai ştie de ce. Un popor de oameni bolnavi. Şi la propriu şi la figurat. A nation to avoid.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu cred ca ar trebui sa se uneasca o mana de studenti care nu au luat toate examenele si care s-au dusi si la toate petrecerile si sa-i dea putin in judecata! Macar asa putin, pentru reclama mincinoasa!

  2. #2 Comentariu nou

    Și nu în ultimul rând, o nație de constipați sau, după caz, cufuriți.

  3. #3 Comentariu nou

    Bitter much?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.