Sezonul reducerilor la Flanco

Articol din categoria: andreiu

Încep deja pregătirile pentru blackfriday-ul ce va să vină pe 20 noiembrie  și toată lumea începe să își facă planuri și gânduri despre ce vor să cumpere. Magazinele probabil se gândesc să le țină site-ul, să aibă  suficient stoc și altele organizatorice.

Cei de la Flanco anunță reduceri importante, în cele 3 zile de reduceri care pot ajunge chiar la 80%. Ceee ce îmi dă speranțe, poate pica vreun PS4. Tot ei anunță și concursuri interactive pe radio dar și în magazine, toate fiind anunțate pe pagina de facebook. Integrare online-offline.

Acum, ce trebuie să faci dacă vrei să te asiguri ca să îți fie mai usor atunci să alegi, din produsele care vor avea preț special de Black Friday:

– fă-ți cont pe www.flanco.ro și abonează-te la newsletter pentru a fi informat din timp cu

privire la ofertele din campanie.

– fă-ți o listă cu produsele pe care ți le dorești

– dacă n-ai fost la fel de rapid ca un pilot de F1 și stocul s-a epuizat pe site, mergi în cel maiapropiat magazin Flanco și verifică acolo. Același lucru este valabil și invers.

– vezi ce modalitate de plată ai la dispoziție și verifică ofertele financiare. Chiar dacă nu ai toți banii cash poți opta pentru o ofertă de creditare fără dobândă.

– dacă îți dorești să mergi într-un magazin Flanco să vezi produsul, fii pe fază pentru că magazinele vor avea program prelungit de funcționare

– nu uita după ce comanzi să beneficiezi de serviciul “Coletul Flanco – tu deschizi, tu decizi”, deschizi coletul și verifici starea produsului.

Cum spuneam, mă gândesc la PS4, un pickup și poate și un sistem audio pentru casă. Voi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.