Se vinde. Nu se schimbă, se negociază

Articol din categoria: andreiu

S-a vândut. O să mai umble o vreme în Bucuresti cu numerele de Brăila, dar gata, a gasit un alt partener de drum.

 

Am ajuns la concluzia că mai bine vând Citroenul de care spuneam, avem nevoie de o mașină de familie mare decât de două mai mici, vorba poetului.

Pe scurt, anunțul e aici.

Mașina tehnic e bună, luat ITP pe bune anul ăsta în aprilie, are o singură modificare la pompa de lichid de parbriz care se rezolvă rapid și în rest nimic de reproșat.

La exterior are niște chei trase pe ea (măcar nu scrie 4×4=16) și o chestie mai zdravănă pe aripa stânga față, semn de bună purtare al șoferului. Ah, și nu am siglă de grilă în față, că am schimbat grila și nu se găsesc sigle nicăieri, nici la dezmembrări, nici la magazine. Singura soluție ar fi să fur una.

Așa cum am spus și în anunț, e la noi de când avea 55.000 de kilometri și acum are 119.000. A avut o perioadă de aproape doi ani în care am ieșit cu ea doar în weekend, să o mai mișc de pe loc, sau a mai fost la un prieten, pentru short term. A folosit pe rând ca Tony mobil și mai târziu ca Baby mobil.

Dintre avantajele ei e că se încălzește super rapid, găsești loc de parcare super repede, nu consumă foarte mult dacă ești omenos cu ea și nu îți permite să faci liniuțe, deci permisul e safe.

Între altele, a dus 4 găligani București – Praga și retur, a făcut multe drumuri de Vama Veche, Cluj, Timișoara, Galați, Brăila și valea prahovei.

O văd ca mașină excelentă pentru cineva care vrea să învețe să conducă sau să își exerseze skill-urile de șofer.

Momentan nu merge muzica în el, dar promit să o rezolv.

N-aș da-o dacă nu mi-aș cumpăra alta de familie și chiar nu ar deveni o povară. Și nu aș vrea să o țin iar pe bară, doar ca să am două impozite de plătit.

Prețul e negociabil, vedem, vorbim. Nu schimb, că sunt hotărât pe următoarea mașină.

 

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cu cât o dai, Bobita?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.