Se închiriază un apartament mișto

Articol din categoria: andreiu

Înainte de orice, este apartamentul unor prieteni apropiați, oameni serioși, nu sunt genul de proprietari care să intre peste voi de 2 ori pe zi, nu vă stresează, nu vă bâzăie, nu aveți de ce să vă faceți griji.

Apartament de 2 camere semidecomandat cu balcon inchis, proaspat zugravit, Etaj 9/10, pet friendly. Liber începând cu 15 noiembrie.

Locatie: apartamentul este situat la Piata Iancului pe strada Magura Vulturului, nr 51. In vecinatate se gasesc supermarketuri, magazine, farmacii, Mega Mall, Arena Nationala, Parcul 23 august si alte parculete mai mici.

Apartamentul este mobilat modern (inclusiv cu birou si canapea extensibila in sufragerie) si este utilat cu frigider, cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat rufe, 2 aparate de aer conditionat, instant pentru apa calda la baie.

Blocul este anvelopat termic si pastreaza ft bine caldura in anotimpurile reci, costurile la intretinere fiind mici (maxim 300 lei iarna si in jur de 150 lei vara).

Scara este ingrijita, iar vecinii sunt prietenosi. Inca avem relatii bune de amicitie cu ei. In spatele blocului exista un parc imprejmuit pt caini de talie mare si unul pt caini de talie mica, iar separat un parc cu loc de joaca pt adulti si copii. Toate au fost renovate anul trecut.

Se percep 350 euro garantie si o chirie in avans. Chriria este 350 de euro

Cei interesați să lase un comentariu sau să sune la 075 335 9618.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.