sarbatorile…cui?

Articol din categoria: ca la noi, mișto

Mai stim ce trebuie sarbatorit acum, pe 25 decembrie? Daca ziceti ca Nasterea Domnului, va inselati amarnic. Sarbatorim cele mai mari cresteri ale vanzarilor tuturor hypermarketurilor, cele mai multe si mai frumoase promotii la tot felul de cacaturi, sarbatorim aglomeratii in trafic, stive de mancare si credite facute cu DAE de 98% pentru care o sa se verse lacrimi amare multa vreme. Sarbatorim unitatile de primiri urgente pline de ibuibati ajunsi acolo cu indigestii sau come alcoolice si salvari care isi dau kilometrajele peste cap. Cam asta sarbatorim. Cam asta ne devine incet incet traditia, din pacate. Marketizam totul intr-un stil atat de brutal si accelerat incat pentru cei care or sa vina din spate Craciunul o sa insemne…o chermeza sub obladuirea lui Dumnezeu.
Si uite asa pierdem esenta.

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Inteleg ce zici Andrei.

  Chiar si asa ce descrii tu sunt efectele Craciunului, e normal sa fie aglomerati daca toata lumea se asteapta sa primeasca un cadou, chiar si tu.

  Ca s-a uitat de ce luam cadouri, da e o mare problema.

  Nu-i nimic le aducem aminte celor care uita, important e sa nu ne dam batuti!

  • #2 Comentariu nou

   da, nu-s atat de absurd incat sa nu inteleg aglomeratia specifica, doar ca tindem sa ne aglomeram si atat…fara sa mai stim de ce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.