Pentru cine n-a aflat încă, aproape pe Piața Muncii din București ( aici ar merge gluma aia cu ”e în București, pentru că doar aici se muncește în țară”) s-a deschis nu de mult timp o șaormărie cu fructe de mare.

De unde a pornit:

Ideea i-a venit lui Paul Nicolau în urmă cu doi ani și jumătate, dar abia spre finalul anului trecut a finalizat punerea în aplicare. A deschis oficial restaurantul pe 5 decembrie 2015, cu o investiție de 20.000 de euro, și are parteneriat cu un furnizor din Italia pentru ingredientele acestei shaorme care schimbă lumea fast food din Capitală.

„Ceea ce am încercat în București a fost să pornesc o revoluție a acestui fel de mâncare de tip fast food foarte popular în România și nu numai. Mulți m-ar fi putut caracteriza drept prea îndrăzneț, să vin și să propun un alt fel de shaorma. Am îndrăznit și iată că am avut succes, cererea tot mai mare din partea clienților confirmă că am avut dreptate“, a declarat Paul Nicolau, fondatorul „SeaFood Shaorma“.

Eu încă nu am încercat, dar în weekend remediez problema și vin după aia cu analiza pe text. Chiar sunt curios și intrigat, în același timp