Serios, sălile de culturism ar trebui să fie susținute cumva de statul român. Și nu zic asta la mișto, o zic cât se poate de serios. Pentru că sălile de culturism, mai ales alea de cartier au o eficiență foarte mare în ceea ce privește formarea și plasamanetul de forță de muncă în piață.

Să vă explic. În orice sală de culturism de cartier se adună băieții din zonă, care de pe la 15 ani încep să tragă de fiare. Pe la 20 de ani, foarte mulți dintre acei băieți se trezesc că nu au acumulat decât niște brand tare și nu se prea pot angaja pe nicăieri, pentru că pe la școală nu le-a plăcut să meargă, să învețe o meserie le-a fost prea lene să învețe așa că se vor angaja ca bodyguarzi. Pe la cârciumi, pe la discoteci, pe la firme de pază sau ăia mai norocoși vor prinde vreo vedetă pe care să o apere de paparazzi.

Așadar, sălile de culturism de cartier au o relevanță semnificativă în ceea ce privește pregătirea forței de muncă în România. Deci statul ar trebui să le susțină și să le ajute pe viitor.