Safe Travel – asigurare de călătorie direct prin George by BCR

Articol din categoria: promo

BCR extinde beneficiile disponibile în George prin Safe Travel, o asigurare de călătorie încheiată de OMNIASIG Vienna Insurance Group, care poate fi emisă direct din aplicație, 100% online, în maximum 7 minute.

Acoperirile de bază ale Safe Travel sunt:

  • Asistența medicală de urgență, prin acoperirea cheltuielilor necesare generate de producerea unui accident (inclusiv în timpul practicării unui sport de agrement) sau îmbolnăvirea asiguratului, (pentru călătoriile în România, se acopera doar costurile consultațiilor la distanță);
  • Asigurarea bagajelor in caz de pierdere, distrugere, deteriorare, furt și întârziere (doar pentru călătoriile în străinătate); 

Pe langa acestea, în funcție de pachetul de acoperiri ales si de condițiile  de asigurare aplicabile, clienții pot beneficia și de:

  • Răspunderea civilă pentru prejudiciile înregistrate de terţe persoane sub forma pagubelor la bunuri şi/sau vătămărilor corporale în timpul călătoriei.
  • Întreruperea călătoriei, ce acoperă costurile ocazionate de întreruperea călătoriei și întoarcerea mai devreme în România ca urmare a decesului soţului/soţiei sau al unei rude de gradul I sau II sau distrugerea/devastarea locuinţei asiguratului sau a sediului în care acesta îşi desfăşoară propria afacere, rezultând din incendiu, explozie, calamităţi naturale sau furt prin efracţie, produse în perioada călătoriei şi care fac necesară prezenţa la domiciliu a acestuia.
  • Despăgubiri pentru distrugerea, avarierea sau furtul echipamentelor sportive deţinute sau închiriate în perioada de asigurare şi în timpul călătoriei;
  • Asistență permanentă în cazul apariției unor evenimente neplăcute întâmpinate în timpul călătoriei (doar pentru călătoriile în străinătate), prin: suport acordat pentru spitalizarea şi/sau repatrierea asiguratului ori întoarcerea în România a copiilor minori, transmitere  de mesaje către rudele, colegii sau prietenii din România ai asiguratului. 

Lista completă a serviciilor pe care Safe Travel le acoperă este disponibilă pe site-ul OMNIASIG, în două secțiuni distincte, destinate călătoriilor în România și în străinătate.

Prețurile asigurărilor sunt stabilite în funcție de destinația călătoriei, tipul de pachet de asigurare selectat și profilul asiguratului.

Indiferent de pachetul ales, primele de asigurare au costul stabilit în lei şi se plătesc la data emiterii poliţei, anticipat şi integral, prin debitarea automată a contului clientului.

Polița trebuie emisă înainte de plecarea în călătorie.

Adaptată şi pentru persoanele care călătoresc frecvent, asigurarea Safe Travel oferă acoperire pentru toate deplasările în scop turistic sau de afaceri efectuate de asigurat în teritoriul precizat şi în perioada asigurată, cu optimizarea primei de asigurare şi eficientizarea timpului – o singură poliţă, multiple călătorii acoperite.

De asemenea, OMNIASIG Vienna Insurance Group oferă asistență continuă în cazul evenimentelor neplăcute întâmpinate în timpul călătoriei. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.