În esența ei, rolul unei companii de utilitate publică este să aducă servicii folositoare cetățenilor din urbe. Că s-a mai perimat cu timpul conceptul ăsta, e altă poveste, dar azi hai să le strângem mâna celor de la Apa Nova, care au ieșit în stradă și au luptat, cum și cât au putut, împotriva caniculei, împărțind apă rece cetățenilor de pe străzi dar și din RATB.

4 masini dotate cu minicisterne colantate cu Limpede de București, și Răcoriți-vă! au traversat Bucureștiul oferind apă din rețea oamenilor pe 4 trasee din București.  ANCAB prin intermediul a 5 angajati au asigurat distribuția de apă  în București între orele 10.00- 18.00, care au oferit apă din rețea pietonilor atât din cisternă cât și din sticlele îmbuteliate ANCAB, în stații de metrou: Universitate, Unirii, Izvor, statii RATB în zona Obor. Astfel au fost distribuite peste 16 lazi termoizolante cu sticle (aprox. 500 de pet-uri)  

Caravana  ANCAB este dotata cu lăzi termoizolante și deține  sticle cu apă din rețea, pe care angajații ANCAB o ofera bucureștenilor pe stradă, la anumite puncte aglomerate ale Bucureștiului, piețe, intersecții, stații de metrou;

Concomitent cu acțiunea de distribuit apă în București, echipe ANCAB au asigurat apă în colaborare cu controlori RATB și în stațiile de tramvai 1, 21, 32 și 41. În zilele de sâmbătă și duminică s-au asigurat aproximativ 3000 de sticle îmbuteliate pentru această acțiune, în pungi frigorifice pentru a se păstra temperatura acestora.

Așa da, bravo lor. Mi-ar plăcea să văd cât de des posibil acțiuni de genul ăsta.

Like și share.