Să ţinem minte Londra 2012!

Articol din categoria: ca la noi


Da, să ţinem minte olimpiada de la Londra din 2012. Pentru că din punctul meu de vedere este ultima în care urcăm pe podium. Nu contează că o facem la gimnastică, sabie, haltere sau tir. Tocmai din cauza asta ar trebui felicitaţi toţi sportivii care ne-au reprezentat anul acesta. Buni sau răi, au dus numele României acolo!

Scriam într-un articol precedent că ne batem de la egal la egal cu nişte forţe mondiale care investesc masiv în sport. Şi pentru care contează orice detaliu. Pentru că, odată la 4 ani, nişte medalii pot fi câştigate. La noi e fix pe dos. Nouă ni se rupe maxim de sportul de performanţă. Dacă nu e vorba de Steaua şi cocalarii adiacenţi. restul e egal cu zero. Începând de la presa scrisă şi terminând cu cea online. Dacă nu se urcă Gigi pe maşină, nu există altceva.

La noi sportul moare. Încet încet îşi dă obştescul sfârşit. Nu are rost să intru în detalii. Am făcut-o mai devreme. Din păcate, nu vom mai avea oameni medaliaţi la olimpiade sau mondiale. Multă vreme de acum încolo. Ce s-a întâmplat cu fotbalul se va întâmpla şi cu celelalte sporturi. Dacă la Londra am tras nădejde şi am avut speranţă că Sandra sau  Cătălina ne vor spăla un pic onoarea, peste 4 ani va fi deja prea târziu. Cel mai probabil ele nu vor ma fi în lotul olimpic…

Tiki taka barcelona for the win!!! Let`s make some money!!! De pe urma cui, încă nu contează. Giovanni are deocamdată bani de chelvin clein.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Sa speram ca nu se va ajunge la asa ceva. Probabil ca am ajuns ca tara de mana a 3 a, dar uita-te la africanii aia care alearga de rup pamantul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.