Să fii calm nu îți dă voie să fii nesimțit

Articol din categoria: andreiu

Încerc din răsputeri să fiu calm în trafic, caut rutele cele mai aerisite, nu mai folosesc waze în oraș, plec mai devreme cu 15 minute de acasă, chestii de detaliu care să-mi facă viața mai ușoară în trafic dimineața și seara.

Cu toate astea, uneori mă lasă nervii când văd indolenți la semafor, care abia pleacă de pe loc, de cele mai multe ori din cauza telefonului. Stau și dau swipe right sau se uită la stories sau ce-or face ei și se trezesc să plece după 5-7 secunde de când s-a pus culoarea verde. E super frustrant, că el trece, dar în spatele lui mai trec 2 mașini când ar putea trece măcar 5.

Pățesc asta aproape zilnic la semaforul de stânga de la Budapesta, când vii dinspre Unirii să te duci spre Camera de Comerț.

Când e orașul liber fă ce vrei, dar la ore încărcate, dimineața și seara, lasă un pic telefonul și fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Mi-am amintit de clipul ăsta dimineață, când m-am ars ( iar) în aceeași intersecție cu un gigi d-ăsta.

 

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    „nu mai folosesc waze în oraș” – cu ce te ajuta asta?

    • #2 Comentariu nou

      waze sparge traficul si imparte traseele egal intre masini. in oras e aproape useless, in ultima vreme am avut numai delay-uri cu waze si m-am miscat mult mai eficient cu google maps

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.