S-a mai tranșat un conflict

Articol din categoria: andreiu

În weekendul care tocmai a trecut a avut loc un eveniment sportiv de o importanță uriașă, peste ce vedem în mod normal. Poate doar finala UCL să se fi apropiat de intensitate.
În weekend, a avut loc barajul pentru promovarea în Liga 2a între Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați, ambele echipe aflate în liga 3a și dorind să realizeze mai mult în această viață.

În meciul tur, disputat la Galați, scorul a fost 1-1, iar meciul retur, disputat la Însurăței ( Brăila nu are primar de 5 ani, are un om de paie pe funcția de primar) Brăila a învins cu 1-0, asigurându-și astfel promovarea în al doilea eșalon fotbalistic național.

Așadar, până la următoarele dispute fotbalistice, rămâne stabilit că Galați este cartierul de nord al Brăilei, nicidecum altfel.

Am fost mai buni, ne-am dorit mai mult victoria, am demonstrat pe teren ce era de demonstrat! Brăila rămâne cea mai bună echipă a Moldovei de sud!

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu știu care e sursa finanțări pt echipa din Brăila, dar în cazul celei din Galați, o suma de 400.000 de euro a venit de la primărie….o suma mare care ar fi putut fi folosita mult mai bine….asa s-a scurs în buzunarele dobiosilor care pretind ca fac sport…când sunt zeci de școli care arata ca în Irak…

  • #2 Comentariu nou

   no idea, eu doar ma amuz de situație

 2. #3 Comentariu nou

  Când o deveni Brăila campioana României ai voie să vorbești. Până atunci, orașul de la sud de Siret e cartierul Galațiului.

  • #4 Comentariu nou

   campioana din liga 3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.