history

Săptămâna trecută a avut loc evenimentul de lansare al History Tv România, adică de acum există oficial şi recunoscut pe la noi. Mai puţin pe RCS, care văd că scot cam tot ce ar putea să concureze cu magnificile lor canale proprii.

În fine, de ce m-a bucurat lansarea? Pentru că pe History ai ocazia să vezi altfel de emisiuni, faţă de celebrele formate cu animale sălbatice, cum să supravieţuieşti în nu ştiu ce sălbăticie sau cele 10 episoade despre cum se fabrică lucruri.

Recunosc, pe mine m-au prins atât de tare Storange Wars şi Pawn Stars încât am luat-o un pic înainte, dar voi puteţi să începeţi de acum să le urmăriţi, că nu o să vă pară rău.

Ar mai fi de spus că deja sunt pe locul 1 pe nişa lor. Ca să fiu mai detaliat:

Bucureşti, 25 aprilie 2013 – HISTORY®, principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă îndistribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK, un joint venture între A+E Networks®şi BSkyB, este numărul 1 în topul staţiilor TV de documentare din România. Topul a fost realizatprintre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, conform datelor furnizate deARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor) [Sursă: ARMA/TechEdge YTD 2013, perioadafebruarie -17 aprilie, pe toată durata zilei].

 

Aşadar, e bine când există aleternative, mai ales la clasicele posturi care deja au început să plictisească şi mai ales că ai la ce da drumul înainte să adormi, pentru cei ce nu pot adormi fără zgomot. Cum sunt eu, de exemplu.