Recomandarea zilei: să donăm zâmbete din LEGO

Articol din categoria: mișto

Aseară am fost cu kiddo la evenimentul de lansare a campaniei ”Piese pentru zâmbete” organizat de United Way și de Lego. Campania durează până în aprilie, e activă în toate magazinele Lego, iar cine donează peste 1kg de piese primește și un voucher și un lego mic, cadou.

Noi am fost super mândri de kiddo la faza asta pentru că, după ce i-am explicat pentru ce donăm piese, câte vrea ea, s-a dus în cameră, a răsturnat cutia mare cu piese și a ales cam jumătate pentru donație. Super mândri suntem, super.

Magazinele Certificate LEGO®, în parteneriat cu Fundația United Way România, dau startul programului Piese pentru Zâmbete, primul program de donare de piese LEGO® din România, prin care își propun să aducă bucuria jocului în viața copiilor din mediile vulnerabile.

În perioada 28 februarie – 26 aprilie 2020, oricine poate dona piesele LEGO® pe care nu le mai folosește în cele nouă Magazine Certificate LEGO® din București, Cluj, Ploiești, Brașov, Constanța. Toate piesele colectate vor fi sortate, igienizate și vor ajunge la sutele de copii din centrele de zi susținute de United Way România din București, Cluj și Timișoara.

  • Doritorii pot dona piese în Magazinele Certificate LEGO® din țară, până pe 26 aprilie
  • Cei care donează cantități mai mari (de peste 1 kg) vor fi recompensați cu un miniset LEGO și un voucher de 30 RON pentru achiziții viitoare în Magazinele Certificate LEGO®.
  • Persoanele care doresc să doneze, dar nu ajung în magazin, pot trimite piesele gratuit, prin curier
  • Piesele colectate vor ajunge la sute de copii din centrele de zi susținute de Fundația United Way România

CUM SE POT FACE DONAȚIILE?

Pasul 1: Cei care își doresc să doneze pot depozita piesele LEGO® sau LEGO® DUPLO® într-o cutie și le pot aduce în cel mai apropiat Magazin Certificat LEGO®. Lista magazinelor este disponibilă pe https://piesepentruzambete.ro/

Pasul 2: Magazinele Certificate LEGO® încurajează și răsplătesc efortul și dorința de a aduce bucurie în viața unui copil. Astfel, donațiile de peste 1kg sunt recompensate cu un voucher de 30 lei, care poate fi folosit la achiziționarea unui set nou în valoare de minimum 150 lei iar cei mici vor primi un miniset LEGO® Speed Champions Lamborghini sau LEGO® Disney Frozen Tronul Elsei. 

Pasul 3: Toate piesele colectate vor fi sortate și igienizate, iar apoi distribuite către copiii din centrele de zi susținute de Fundația United Way România. Cei mici se vor putea bucura de micile cărămizi LEGO®, care vor căpăta noi forme în mâinile lor.

Cei care vor să doneze, dar nu ajung în magazin, pot trimite prin curier, gratuit, minim 1 kilogram de piese LEGO®. Donația se poate face prin completarea unui formular de pe site și este recompensată cu un cupon electronic de reducere.

De asemenea, doritorii pot dona un set LEGO Classic direct de pe site. Pentru fiecare set donat, Magazinele Certifcate LEGO® donează încă unul.

Happy kids, happy people!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.