Punctele forte ale Refinantarii la BCR

Articol din categoria: economics

Daca am explicat pana acum ce presupune o refinantare, care sunt motivele care conduc spre o astfel de alegere si ce avantaje pot avea clientii care aleg sa isi refinanteze creditele, acum a venit momentul sa vedem cu ce vin in plus cei de la BCR pentru a intampina nevoile clientilor.

Chiar si in cazul unui comision de rambursare anticipata 0%, beneficiarul unui credit de refinantare va trebui sa plateasca:

–          Comisionul de analiza a dosarului. Exista inca banci care solicita o taxa inainte de acordarea propriu – zisa a creditului. La BCR comisionul de analiza a dosarului pentru refinantare este 0.

–          Evaluarea imobilului (in cazul creditelor garantate cu ipoteca). La BCR, pentru un apartament, costul de evaluare este de 300 RON inclusiv TVA, dar pe perioada campaniei nu se percepe costul de evaluare pentru evaluarea creditelor refinantate

–          Costuri notariale cu instituirea ipotecii in favoarea noii banci. La BCR costurile notariale sunt zero, fiind suportate de banca pe perioada campaniei

–          Costurile cu asigurarea (in cazul in care acesta este solicitata de banca si nu este inclusa in costul creditului). In functie de tipul creditului contractat, la BCR costul asigurarii imobilului este zero, asigurarea fiind oferita gratuit la valoarea creditului acordat in urma refinantarii

–          Costul adresei (acord instituire ipoteca de rang subsecvent) din partea institutiei bancare sau nonbancare de la care se refinanteaza creditul va fi suportat de catre BCR pe perioada campaniei.

Mai precis, punctele forte ale produsului de Refinantare de la BCR sunt urmatoarele:

–          costuri de transfer zero (taxe notariale suportate de banca)

–          comision analiza zero

–          asigurarea imobilului gratuit, in functie de tipul creditului

–          posibilitatea de a mandata banca sa efectueze o serie de operatiuni de preluare a creditului de la banca finantatoare in numele clientului: acord de grevare cu alte sarcini.

–          premii client get client: clientilor care contracteaza un credit de refinantare in perioada campaniei li se va acorda un cupon de recomandare, prin care acestia pot realiza o recomandare

Articolul face parte din campania „REFINANTARE” derulata de BloagalInitiative in parteneriat cu Revista BIZ si are ca scop promovarea produsului oferit de BCR.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Intr-adevar este una din cele mai bune oferte din piata, insa cand ma gandesc sa o iau de la capat inca 30 de ani, cand d-abia am scapat de 6 … no thanks.

  2. #2 Comentariu nou

    Nu cred nimic din cele bolduite 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.