Un proiect de publish independent: Abația BD

Articol din categoria: andreiu

Un prieten a decis să își urmeze pasiunea și, alături de încă 4 oameni, au decis să scoată o revistă de benzi desenate, Abația, inspirată de primul volum din trilogia cu același nume, cel mai bun roman SF românesc. Dar să vedem ce zic ei despre bandă:

Imaginaţi-vă o bandă desenată in care se vorbeşte despre religie, fară a fi însă vorba despre literatura religioasă.
In faţa ochilor voştri se desfăşoară un razboi pentru controlul Galaxiei şi pentru stapănirea planetelor agricole, menite să hrănească întreg Imperiul Galactic şi populaţia Pămantului post-apocaliptic. Veţi afla că aceste resurse sunt produse de populaţii de clone, care trăiesc pe alte planete.

Abaţia este o revistă de bandă desenată, publicată independent. Este un proiect iniţiat de doi ingineri pasionaţi de literatura SF si benzi desenate . Lor li s-au alaturat un artist grafic (numai asta visează, numai asta pictează), un scenarist (are intotdeauna cuvintele magice la el), şi un colorist (culorile sunt sub comanda sa).

 

Fiind publicație independentă, au nevoie și de un pic de spijin din partea publicului, dar nu degeaba, dau chestii la schimb, că așa e frumos și fair play.  Detalii găsiți aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.