photo

Ăsta este un articol scris la comun cu Anca (tipa creaţa şi simpatică ce se ocupă cu PR la Cosmote). Ieri am formulat nefericit aş spune, o părere despre oferta lor de a nu mai taxa traficul de internet consumat pe WhatsApp. Eu făceam referire la trick, nu la cheat. Asta e, a picat aiurea dar Anca s-a sezisat şi a ţinut morţiş să mă lumineze, mai ales că ne-am intersectat la BizSnowCamp

 

Aşadar, eu întreb, Anca răspunde :

 

Oferta este valabilă pentru orice plan tarifar post sau prepaid?

Oferta promoțională este valabilă atât pentru clienții postpaid, cât și prepaid care aleg unul dintre abonamentele sau una dintre extraopțiunile descrise mai jos.

Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul COSMOTE Free sau orice extraopțiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat, netaxat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoționale de Crăciun. Noua ofertă promoțională este disponibilă pentru clienții noi, până pe 15 ianuarie 2014.

În ceea ce privește segmentul prepaid, clienții care activează extraopțiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat în cadrul WhatsApp. Adițional, clienții care aleg alte extraopțiuni decât cele anterior menționate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, în plus, a unei extraopțiuni Connect Mobile sau o noii extraopțiuni de sine stătătoare WhatsApp, pe durata perioadei promoționale.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat în cadrul WhatsApp, în timp ce clienții care activează Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promoțională prin activarea, în plus, a noii extraopțiuni WhatsApp. Extraopțiunea de sine stătătoare WhatsApp este recurentă, iar pentru 1,5 euro credit/lună oferă trafic nelimitat în cadrul aplicației WhatsApp.

Oferta se cumulează și cu alte oferte în care este inclus trafic de net?

Oferta promoțională WhatsApp este disponibilă doar pentru planurile tarifare si extraoptiunile postpaid și prepaid menționate la prima întrebare si este gandita la pachet cu ofertele prepaid si postpaid de Craciun, respectiv „BONUS de Sarbatori” si „Dublu beneficii”.

Se aplică și pentru abonamentele unlimited?

Începând din luna septembrie, COSMOTE România a lansat un nou portofoliu de abonamente, COSMOTE Free, mai simplu, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. Noul portfoliu de abonamente înlocuiește complet vechile abonamente, iar acestea din urmă nu mai sunt disponibile pentru clienții noi.
Așa cum am menționat la prima întrebare, oferta promoțională WhatsApp este disponibilă pentru clienții noi care aleg unul din planurile Cosmote Free asa cum este mentionat si mai sus.

Dacă beneficiezi de trafic netaxabil pt whatsapp, beneficiezi și de sms gratuite în rețea/alte rețele?

Oferta promoțională cu trafic nelimitat, netaxat, în aplicaţia WhatsApp se refera doar la traficul de date în timp ce un client utilizează aplicația WhatsApp.

In cazul postpaid, SMS-urile în rețea sunt nelimitate si sunt incluse ca beneficii ale planurilor tarifare Cosmote Free. Iar SMS-urile catre alte rețele fac parte din beneficiile lunare incluse în fiecare abonament în parte, iar numărul lor diferă în funcție de abonamentul ales.
In cazul prepaid, SMS-urile in retea sunt nelimitate ca parte a promotiei de Craciun in care sunt incluse extraoptiunile Start Unlimited (5 euro), Super Unlimited (6 euro) si Prepmium (9 euro). Pentru celelalte extraoptiuni, numarul SMS-urilor in retea sunt in functie de extraoptiunea aleasa. SMS-urile nationale variaza ca numar pentru fiecare dintre extraoptiunile prepaid.

 

Cam aşa ceva. Nu a ieşit cu sânje, nu ne-am scos ochii şi iată că şi PR-ii e oameni!