Plot twist: efectul de boomerang în politică

Articol din categoria: andreiu

Poate sunt doar eu paranoic, deși nu cred, dar văzând toată tevatura asta cu noul guvern și cu dărmatul celui dinainte mi-am alimentat niște scenarii.

Unul dintre ele ar fi că Iohannis a forțat dărmarea cabinetului Dăncilă, ca să își consolideze poziția de lider in drumul spre un nou mandat de excursii și vacanțe. Bine, l-a sacrificat pe Orban cu tot PNL la pachet, ceea ce nu e neapărat un lucru rău.

Dar, revenind la Dăncilă cea nimicita de Klaus, eu de două săptămâni n-am mai auzit nimic rău de ea. Doar puncte adunate după puncte adunate. Că ceva autostradă, că ceva bani la salarii, că vrea pact prin care să se garanteze veniturile populației, că s-a plimbat cu bicicleta pe nu știu unde, nimic negativ.

Înainte să sărim cu răsul că nu așa se câștigă alegeri, să ne reamintim că nu cu noi vorbește PSD și Dăncilă și că România începe de la Buftea încolo.

Acum, fie Klaus nu se aștepta ca Viorica Dăncilă să fie așa activă și să miște bine în front și să aibă o echipă de campanie grozavă ( ceea ce nu e exclus), fie o dorește cu toată încrederea în turul 2.

Pentru că, la cum mișcă Barna, în continuare nu cred că prinde turul 2. Nu mai e valul de furie din mai, dușmanul numărul 1 e la răcoare, iar o prezență mică la vot e în avantajul PSD.

Se joacă, mai e timp.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Barna, who?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.