N-am mai fost într-o tabără de când eram copil și s-a gândit Șuțu că mi-ar prinde bine o cură de scolarizare în ale fotografiei.  De pe 17 pe 20 mai cutreier delta în căutarea celor mai bune cadre și cele mai interesante unghiuri, sub stricta supraveghere a Foto Union.

O să fie gașcă mișto, sigur va fi bine.

Bașca, până joi e un concurs care scoate două locuri la bătaie. Ce trebuie să faci, pe scurt:

Tot ce trebuie să faci, dacă vrei să mergi cu noi în această expediție, e să ne convingi prin cel puțin o fotografie originală Instagram, ce are ca temă foto Cuplu. Vor fi luate în calcul fotografiile proprii realizate cu smartphone-ul și urcate pe Instagram cu hashtagul #operatiuneaTFB12. Vor cîștiga puncte serioase la jurizare persoanele care vor crea pe blogul propriu o postare plecînd de la fotografia respectivă și care, la final, vor avea textul: “Această postare este înscrisă în concursul Operațiunea TFB12 – un eveniment organizat de Foto Union și Pensiunea Doi Căpitani“. Linkurile vor fi trimise pe adresa de email: studiofotounion@gmail.com pînă la data de 12 mai 2016, ora 13.00.

 

Așadar, abia aștept să ajung la Crișan. Am auzit niște povești despre Doi Căpitani și vreau să văd dacă sunt povești de pescari sau chiar se confirmă.

P.S: o să plec fără laptop la mine. Doar cameră foto, telefon și tabletă. O să fie interesant.