Pepsi sau Cola?

Articol din categoria: mișto

Pentru ca zilele trecute am fost numit de o persoana draga mie un adevarat „evanghelist” Pepsi , hai sa o lamurim si p-asta.

Da, intr-adevar sunt un foarte mare fan Pepsi si suport greu spre deloc tot ce inseamna Coca-Cola, asta pentru ca:

1. pe timpul cand eram mic, adica pe vremea impuscatului, era zi de  sarbatoare cand aveai pepsi pe masa. Cola nu exista.

2.  pepsi au o gama mai larga de produse, care acopera o paleta mai mare de consumatori.

3. au reclame mult mai tari

4. daca deschizi o sticla de pepsi si nu o bei in 4-5 ore, nu are gust de mucegai, asa cum se intampla la Cola. Iese doar acidul si gata.

Bineinteles ca sunt subiectiv acum si de fapt cele doua bauturi si branduri sunt identice.

Voi ce preferati? Pepsi sau Coca Cola?

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Indiscutabil Pepsi! Pentru că şi imediat ce deschizi sticla are un gust mai bun, aş zice o idee mai dulce decât cola care are un gust metalic…nu am găsit cuvântul corect, dar asta-mi inspiră…
  În rest, de-acord cu toate argumentele tale 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  Bai, e dificila asta. Tin minte ca beam Pepsi inainte sa apara Coke, apoi cand eram in liceu cumparam de la bar Pepsi pentru ca era la 0,33, pe cand Coke era la 0.25, iar eu veneam cu setea de la ore sau din ore 🙂 Deci nu fac mofturi, dar daca e sa aleg eu ce cumpar, iau Pepsi normal sau Twist, e tare bun.

 3. #3 Comentariu nou

  Cola. Pepsi e prea acidulat, si am baut acum cateva ore dintr-un pepsi cumparat ieri si nu prea mai avea gust.

 4. #4 Comentariu nou

  Clar Pepsi pentru aceleaşi motive pentru care bei şi tu, cu excepţia primului. :)Mai demult beam şi Coca-Cola, dar de câţiva ani nu-i mai suport gustul care mi se pare insuportabil de dulce dacă vrei să bei o cantitate mai mare. Un alt motiv ar fi că pe mine nu mă poate ţine trează nici cafeaua, nici energizantele. Singura soluţie funcţionabilă este Pepsi.

  • #5 Comentariu nou

   sa sti ca pepsi are mai mult zahar decat coca-cola nu stiu de ce zici ca cola ii mai dulce, singurul defect ii gustul acela ciudat de care pomenea Rontziki

  • #6 Comentariu nou

   sa sti ca pepsi are mai mult zahar decat coca-cola nu stiu de ce zici ca, cola ii mai dulce, singurul defect ii gustul acela ciudat de care pomenea Rontziki

 5. #7 Comentariu nou

  Oh, in mod cert Pepsi!! Se pare ca toti fanii Pepsi ne-am adunat aici 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.