Fumatul interzis si in Romania

Articol din categoria: mișto

Proiectul de lege care interzice fumatul in spatiile publice va intra in dezbaterea in parlament si nu cred ca e o problema daca va trece, ci in ce forma si ce restrictii vor fi aplicate.  Astfel, fumati acum cat puteti, pentru ca in scurt timp, tigara de langa cafea va fi posibila numai pe balcon sau in bucatarie.

Bineinteles ca acum toti militantii si activistii impotriva fumatului vor iesi sa aplaude gestul, sa ne incurajeze pe noi, fumatorii si sa ne spuna ca se poate. Ca ei stiu cel mai bine ca se poate si fara fumat si sa renunti la tigari e cel mai usor lucru.

Doar traim in societatea in care ar trebui sa avem drepturi egale, nu?

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Se spune că fumatul pasiv e mai rău decât fumatul direct. Nu știu dacă e chiar așa, dar sigur bun nu e. Și atunci te întreb, de ce să ne omorâți și pe noi, care nu am pus în viața noastră o țigară în gură? De ce să îmi pută mie toate hainele, părul, etc. după ce vin dintr-un bar? Nu spun să vă lăsați de fumat, e treaba voastră, dar nu cred că e un capăt de țară să nu fumezi câteva ore cât stai într-un local sau un spațiu public. În Austria (de exemplu, și în țările civilizate, în general) nu ai voie să fumezi în niciun bar, niciun restaurant. A, adică ăsta era singurul lucru bun care rămăsese în România, că aveai voie să fumezi peste tot?…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.