Asearaă, la Berăria H, cu nostalgie, cu Silvia Dumitrescu și Marina Voica, care apropo, încă e foarte mișto și reușește să antreneze publicul cum puțini actuali am văzut să facă.

În altă ordine de idei, cei de la Pegas au început să crească și iată că o idee nebunească a reușit să ajungă la 2500 de biciclete produse pe an și își doresc să facă de 10 ori pe atât.

După ’89 Pegas a dispărut. 20 de ani mai târziu, un proiect independent a readus marca Pegas și vechea bicicletă, într-o nouă formă, pentru copiii care crescuseră între timp. Acum suntem mândri să prezentăm colecția completă: Strada 1 si 2 (bicicleta cu care s-a relansat Pegas), MTB, Fatbike, Șoim, Clasic, Cutezător, Magistral, Practic, Drumeț (variantele de damă și de bărbați), Strada Mini, Pegas Mezin pentru fetițe și băieți,” povestește fondatorul Atelierelor Pegas, Andrei Botescu.

De asemenea, Atelierele Pegas isi propun sa dezvolte și proiecte care implica tehnologie avansată: Kit E-bike, kit Smart bike – care presupune un GPS ce are o aplicație de direcționare și kit-ul hometrainer VR, mai exact un un ansamblu hometrainer cu senzori, aplicație pe telefon și conținut virtual reality românesc pe care îl poți accesa în timp ce pedalezi.

„Pegas se îndreaptă spre tehnologiile noi. Pe lângă cele două proiecte de smart bike, E-bike și hometrainer VR kit, ne propunem ca în viitor să printăm 3D biciclete și să ne ocupăm de realitatea virtuală, astfel fabrica Pegas va deveni fabrica viitorului,” a explicat Andrei Botescu.

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și  dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv. Până în prezent, peste 5.000 de biciclete din noile colecții Pegas au ajuns la clienți din țară și din Europa.

 

De apreciat și de urat succes băieților. O poveste mișto care merită dusă mai departe.

Eu vreau să-mi iau așa ceva de la ei, dacă tot am scăpat de vechea bicicletă cu care l-am fericit pe tata.

pegas