Pe vinyl: The Killers – Sawdust

Articol din categoria: muzici

Am zis să încep aici o serie în care să recomand săptămânal un album pe care îl am pe vinyl, să arăt cum e artwork-ul, ce conține și informații despre el.

Încep cu Sawdust de la The Killers pentru că l-am ascultat aseară și e unul din preferatele mele, din colecție. Primit cadou de la un prieten care mă știe bine ca gusturi muzicale.

Coperta si instrumentul

Pentru cei mai novici, The Killers e o trupă rock lansată în 2001, în SUA, celebră pentru hit-urile Read My Mind, Mr Brightside, Human sau All things that i’ve done.

Au fost declarați Best Rock Group în 2006 la MTV Europe Music Awards și Best international Band la BRIT Awards în 2007. Au pupat România la un BestFest, prin 2009.

Revenind la album, care a fost lansat în 2007, în noiembrie, și este, probabil, cel mai complet și echilibrat album al americanilor. Piese proprii, cover-uri și reinterpretări. E de ascultat seara, pe final de zi.

L-as asocia cu bere, nu e un disc de vin sau whisky.

Vine în format de 2 discuri, 17 melodii, cam 70 de minute.

cele doua discuri

Simplu, 33 RPM, simplu cu totul, inclusiv interiorul, un artwork cu niște fotografii în ramă, nimic complicat. Mai are un insert cu lista de melodii și cam atât.

cam asa arata in interior

Vă las mai jos link de la album de pe youtube, pentru ascultat fără pickup. Nu e tocmai legal să înregistrez când merge pe pickup-ul meu și să urc pe youtube sau facebook, din rațiuni de copyright. Așa că asta e cea mai simplă variantă și va trebui să mă credeți pe cuvânt că nu se aude așa și pe disc.

Și melodia preferată în embed.

Piesa preferată este Sam’s Town ( Abbey Road Version)

Piesa în plus este MR Brightside, the remix.

coperta de final

ALBUM

Poate fi cumpărat de pe :

Niche Records

Cărturești

Săptămâna viitoare revin cu Iron Maiden – The book of souls, să vedeți acolo cum se face marketing și product experience de mare clasă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.