Pe 12 mai, toată lumea din zonă o face!

Articol din categoria: andreiu

Și aici mă refer la un fel de curățenie de primăvară. A treia ediție de Let’s Do It, Romania! coincide cu ziua în care vor ieși la curățenie și vecinii noștrii bulgari, moldoveni și chiar cunoștințele noastre mai vechi, turcii. Ceea ce seamănă un pic cu o curățenie pentru un cartier mai curat și mai verde, dacă îmi este acceptată comparația.
La fel ca și în precedentele ediții, cei din echipa  națională au plecat la drum cu planuri și așteptări mari iar pentru îndeplinirea lor se lucrează asiduu. Asta nu înseamnă că  nu putem contribui și noi la îndeplinirea obiectivelor. Pe site-ul Let’s Do It, Romania! se găsesc toate informațiile necesare pentru înscrierea de voluntari la curățenie de pe 12 mai, se pot introduce mormanele de gunoaie descoperite de voi, prin drumurile voastre sau chiar modalitățile prin care puteți dona sau direcționa cei 2% din impozit către ei.  Cu alte cuvinte, pe site găsiți cam tot ce trebuie pentru a participa la mobilizarea de curățire a României.

Dacă ești blogger sau deții un site, poți sprijini acțiunea printr-un banner pe care să il afișezi și de ce nu, printr-un articol prin care să dai vestea mai departe. Bannerele se găsesc aici.

Ce ziceți, Let’s Do It, Romania!  și anul ăsta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.