Una dintre cele mai dese întrebări pe care le primim în ultima vreme, de când a început să afle lumea de venirea succesoarei la tron, este asta cu câinele: „și, ce faceți cu Tony? Îl dați?”

Șoc și groază când le spunem că nu, câinele nu pleacă din casă. E al nostru de când era pui, a crescut cu noi, s-a atașat de noi, ne-am super atașat de el.

Nu pot să renunț la un animal care atunci când plec de acasă câteva zile, doarme la ușă și așteaptă să vin. Sau care doarme numai lângă Mariana de când e însărcinată și încearcă să o protejeze cât de bine poate el.

Eu am crescut cu animale de mic copil. Am avut câine, pisici, pești de acvariu și am ajuns acum să nu-mi fie frică de câini, nici să urăsc animalele în casă, ba dimpotrivă, să încerc să le ajut ori de câte ori văd că ar fi cazul.

Mă intrigă maxim părinții care atunci când văd un câine că se apropie de copilul lor, fie el și în lesă, iau repede copilul în brațe și îl feresc, să nu carecumva să-l muște câinele. Mai ales când vorbim de caricaturi de bulldogi, bishoni sau rase d-astea mici, de nu pot sparge nici măcar un balon cu dinții.

Așadar, câinele nu va pleca. Vreau ca fiică-mea să crească cu animal, să îl chinuie pe urecheat, să râdă când urecheatul se va juca cu ea prin casă, să învețe să socializeze și să iubească animalele încă din copilărie.

Da, vom fi mai atenți la curățenia din casă și la igiena urecheatului. Double win.

Ca să închei cum trebuie:

„Țineți câinele?”

Răspuns oficial:„Da! :)”

Ce gândesc: „Normal! Ce treabă are una cu alta?! Tu ți-ai da un membru al familiei când apare altul?”