Pareri?

Articol din categoria: ca la noi, wtf?

Am nevoie de o punctul vostru de vedere pentru ceea ce am sa spun mai jos. Parerea mea o sa o spun maine, desi va fi usor de intuit.

In cazul in care esti oprit de politist dupa ce ai savarsit o contraventie si risti sa fii amendat pentru asta ce e mai bine sa faci? Sa dai buletinul si sa astepti sa iti iei amenda sau sa spui ca nu ai buletinul la tine si sa dai niste date false traind cu ideea ca nu te poate duce politia la sectie pentru verificari? A se preciza ca acele date false le stii foarte bine, sunt ale unui prieten sau cunostinte. E mai ok sa iti asumi o chestie sau e mai bine si mai funny sa vezi alta persoana cum suporta consecintele care ar fi trebui sa fie ale tale?

Chiar am nevoie de o parere de la voi, merci anticipat pentru comentarii.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Datele se pot verifica cam in 5 minute de catre orice politist (in caz ca are chef sa stea de tine) … asa ca ai grija…

  • #2 Comentariu nou

   si daca le stii foarte bine? cu cnp, data nasterii, numele parintilor etc ?

 2. #3 Comentariu nou

  Nu, normal ca NU as da date false. Am facut o prostie, imi asum responsabilitatea pentru ea.

  Nu e deloc „funny” sa vezi alta persoana cum suporta consecintele unei greseli facute de tine. De ce nu e funny? Pentru ca se presupune ca am trecut de varsta in care trageam de par fetitele blonde care stateau in banca din fata… si am invatat din greselile noastre.

 3. #4 Comentariu nou

  Bai, din cate stiu eu,, astia au un device acuma, de le arata exact si poza si tot ce vrea muschiu lor despre tine. Nu mai trebe sa te duca la sectie pentru verificarea datelor.

  Deci…ai grija…

  • #5 Comentariu nou

   am uitat sa precizez ca nu e vorba de mine, e doar un caz ipotetic 🙂

 4. #6 Comentariu nou

  Daca imi puneai intrebarea asta acum vreo 10 ani altul era raspunsul meu. Dar raspunsul e „sa-mi dea amenzi gramada , sa fie ale mele” ca oricum ma duc la tribunal sa depun contestatie si scap de amenda 😛

 5. #7 Comentariu nou

  Nu e deloc OK sa dai datele altcuiva. Am scris OK pentru a nu scrie alte cuvinte mai grele. Daca ii stii datele bine, inseamna ca iti e si prieten apropiat ceva. Le dai pe ale tale daca nu poti sa fugi :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.