Orange, partener al echipei naționale de rugby a României

Articol din categoria: andreiu

Am avut ocazia de a participa pe 11 martie la evenimentul Orange în care s-a anunțaț oficial faptul că devine partenerul Federației Române de Rugby.

Este un parteneriat important, mai ales că sportul românesc, în general, și rugby-ul, în particular, are nevoie de implicarea unor parteneri puternici, care să sprijine și să certifice dezvoltarea pe termen mediu și lung.

Echipa națională de rugby este singura echipă națională calificată la un turneu mondial, care va avea loc în toamnă, în Franța, unde face parte dintr-o grupă extrem de dificilă, alături de Africa de Sud, Irlanda, Scoția și Tonga. Numai asocierea cu astfel de nume certifică calitatea echipei naționale și validează nevoia de parteneriate puternice, care să ducă această tradiție mai departe.

O veste care ne bucură, pe noi, iubitorii de rugby din România și de la care avem speranțe mari pentru viitor.

În paralel, trebuie menționat că, poate cel mai important turneu de rugby, care se întâmplă anual, Turneul celor 6 națiuni, se vede și în România, în exclusivitate, la Orange Sport.
Anul ăsta mai este o etapă de jucat, în care avem un meci care trebuie urmărit obligatoriu, Irlanda – Anglia, ce se joacă la Dublin și care poate asigura Irlandei, în caz de victorie, un grand-slam. Adică terminarea turneului fără înfrângere, un eveniment ce sigur va fi un motiv solid de sărbătoare pentru irlandezi, alături de St. Patrick Day, care se întâmplă pe 17 martie.

Să vă uitați la rugby! Motive aveți suficiente!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.