O cură de offline

Articol din categoria: andreiu

Anul ăsta am ratat momentul telefoanelor de „La mulţi ani!” care se dau la trecerea dintre ani pentru că am făcut revelionul sus pe munte, la o cabană din Lotrioara ( aproape de Sibiu). Fiind oarecum în vârf de munte, semnal deloc. Am aflat ulterior considerentul pentru care nu există nici un releu gsm în zonă, proprietarii de cabane de acolo fiind în unanimitate împotriva instalării, pentru că zona trebuie să fie una de relaxare totală.

La început mi s-a părut o provocare de netrecut pentru mine, să stau 3 zile fără telefon şi respectiv internet. Dar mi-a prins tare bine, m-am întors de acolo cu bateriile încărcate şi mult mai relaxat. E o senzaţie tare mişto să te mai întrebi din când în când cât e ceasul şi ce zi e şi să nu ştii exact. Să măsori timpul în zile şi nu în ore sau minute. Merită încercat vreo 3 zile pe an. Face bine la minte.

Aşa că, bun venit în 2013, să fie un an cu de toate.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    aceeasi senzatie am trait in delta, fara telefon, pe canale, cateva zile. te inteleg prefect. nu exista senzatie mai frumoasa in concediu. experimentati, ca merita!!!

  2. #2 Comentariu nou

    interesant, eu nu stiu daca voi avea curajul sa fac asta 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.