Nu credeți că râdem cam mult? Mai ales de alții?

Articol din categoria: andreiu

A fost plin ieri pe canalele de știri coada de la Banca Națională cu oamenii care au stat chiar și 6 ore în frig ca să cumpere bancnota de 100 de lei, făcută special pentru Centenar.

Imediat s-a transmis mesajul că apoi oamenii au fugit repede acasă și au pus-o pe OLX, la suprapreț. Am căutat azi dimineață pe internet și am găsit 3 anunțuri cu bancnota respectivă. 3. Banca Națională a vândut 10.000 de bucăți.

Nu despre procentul de speculanți voiam să vorbesc ci despre lejeritatea cu care ne apucăm să râdem de alții, de pasiunile lor și să-i arătăm cu degetul pe unii care au alte obiceiuri ca noi.

Doar pentru că unii aleg să fie colecționari și asta e pasiunea lor, nu-i face nici inferiori nici mai puțini buni decât noi.

Eu am un prieten care colecționează coastere de bar, înainte nu exista ieșire din țară fără să mă întorc cu măcar un coaster pentru Cezar. Și nu l-am judecat niciodată, nici atunci când am aflat că are câteva mii.

 

Stau unii cu orele pentru o hârtie de 100 de lei la coadă cu orele? hahaha, ce ciudați, ce proști, ce înapoiaț! ei nu știu că e crypto la putere, ce mai faci cu banii fizici?

Stai, ce? Se lansează noul aifon și trebuie să stăm trei zile la coadă? Shut up and take my money!

Chestia asta cu stigmatizarea nu e nouă, era și pe vremea mea, dar parcă atunci se întâmpla între copii ( ce bă, stai acasă și citești în loc să mergi cu noi la fotbal), nu era afișată nici pe televizor, nici la radio nu erau oamenii luați în bășcălie. Adică în mediile care, teoretic, ar trebui să aibă și rol educațional.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu și acum am niste coastere pt Cezar. Trebuie să mă întâlnesc cu el neapărat. ?

  2. #2 Comentariu nou

    Mai pune un „n” în anunț și miraculos, vor apărea mult mai multe anunțuri.
    Dar în rest, da, ai foarte mare dreptate. Suntem niște părerologi și râsologi mari!
    Cui îi pasă de ce fac unii?? Românilor le pasă. „Pasă” e mult spus, mai mult le place să râdă, cum ai zis tu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.