Înțeleg, dacă ești bărbat, ți-ai cumpărat un câine ca să ai un partener de încredere, un prieten necuvântător. Nimic rău în asta, chiar de lăudat. Te înțeleg perfect, am și eu momente când urăsc oamenii și singurul cu care mă înțeleg este urecheatul.

Înțeleg, dacă ești o pisi sexy și rea și singurică să îți iei un cățel micuț și drăgălaș. Să ai și tu un suflețel în casă (asta mi-a zis o tipă în parcul izvor, care avea 40 de kg și câinele ei, suflețelul din casă, avea vreo 60, ditamai corso) să aibă cine să te alinte și să se bucure când vii acasă.

E mișto să ai câine, da. Mai puțin când vine vorba de adunat rahații după el. Mergem înainte, ne facem că ploo, câinele a făcut căcuță, deci e sănătos, ne vedem de ale noastre.

Pentru că vor veni alți proști din spate seara, pe beznă și vor lua căcuțul la șuturi și îl vor dispersa prin tot cartierul.

Cum ar fi să venim toți ăștia care au călcat în nesimțirea ta și să dăm o tură, două, trei pe la tine prin casă? Și să ne sprijinim tălpile de pereții tăi?

Serios acum, cum ziceam și ieri: amendă plus bătaie plus aruncat rahatul câinelui în capul lor. Nu știu ce păzesc ăia de la Poliția Locală.

E 3 lei un set de saci de gunoi. 3 lei!

Le-aș da amenzi până ar învăța javrele să facă la wc în casă. Ne cotropesc nesimțiții!

Și primarul vrea să facă transportul gratuit, să fie bine, în loc să se ocupe să facă ordine.