Muzici de weekend: The Lumineers

Articol din categoria: muzici

lumineers

De ceva vreme se aude pe Guerrilla „Stubborn Love” a celor de la Lumineers. Mi-a plăcut cum sună şi m-am pus pe săpat. Aşa am aflat că trupa e cam exemplul de „american dream”, doi băieţi au vrut să facă muzică, au schimbat oraşe şi au făcut foamea până când au descoperit formula câştigătoare. Şi iată-i azi: mai toată lumea le laudă muzica, au concerte sold-out şi par să nu se oprească.

„Where most bands these days look for that new, original sound to enhance the digital revolution, ‘The Lumineers’ do superbly in taking it back to simplicity.”

Deşi trupa e formată în 2005, abia în 2011 au reuşit să semneze un contract cu o casă de producţie. În decembrie 2012 au fost nominalizaţi la Grammy pentru cel mai bun debut, deci au tot timpul înainte.

Până or ajunge şi mari şi celebri şi cunoscuţi, ne mulţumim cu ce găsim pe youtube. Pentru o duminică în care nici iarba nu creşte, muzica lor vine la fix.

foto

 

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am aflat de ei de la o prietena anul trecut… Cred ca exact Ho Hey era melodia… si ca tot incerc sa o cant la chitara, dar parca nu imi iese asa frumos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.