Idila mea cu Lili

Articol din categoria: andreiu, muzici

Pe Lili am cunoscut-o prima dată acum vreo 3 ani. Frumoasă, carismatică, m-a făcut să râd şi să îmi amintesc de vreo iubire neîmplinită din copilărie.

A fost dragoste la prima vedere, fiind suficiente doar câteva şoapte pentru a mă fermeca total. A urmat o perioadă nebună alături de ea. Prin piaţă, la colindat prieteni, ascultat bormaşina vecinilor, admirându-l pe Dali sau jucându-ne cu broasca ţestoasă.

Am ascultat marea sau ne-am prefăcut că suntem zmei sau feţi frumoşi. Bine că nu mă puse dracu să mă însor, că aş fi ajuns să stau în pădurea cu alune, unde au casă trei pitici.

Cine vrea să o întâlnească pe Lili, să vină pe 11 februarie la Teatrul Excelsior. Chiar dacă nu o să hoinărească prin piaţa matache, sper că o să aibă loc printre vedetele serii.

Da, Lili e o melodie. Melodie cântată al meu prieten Marius Matache, un doctor muzicolog sau muzician chimist, nu ştiu exact cum să-i spun şi care îşi lansează primul album luni, 11 februarie, la Teatrul Excelsior. Pe mine mă bucură teribil această lansare de album mai ales pentru că Make are un stil unic de a te face să zâmbeşti indiferent de situaţie. Mai ales atunci când pune mâna pe chitară şi se apucă să cânte.

Coperta

Eu o să fiu acolo lunea viitoare. Veniţi şi voi să hoinărim prin piaţa matache?

 

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cand am citit titlu` exact la melodia asta m-am dus cu gandul :)). Cu Lili mi-a facut cunostinta un prieten drag, si de atunci suntem prietene. Frumoasa Lili asta :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.