De ce e muzica așa de tare în localuri?

Articol din categoria: wtf?

Nu pot înțelege de unde moda muzicii la un nivel mult peste suportabilitate în localuri, pub-uri, restaurante, cafenele și alte locuri unde de obicei ieși pentru a sta de vorba cu altcineva sau pentru a mânca. De preferat în liniște.  Sau cu o muzică ambientală, în fundal, care să nu te supere.

Nu o dată am plecat din restuarant din cauza muzicii tare. La un moment dat, am plecat dintr-un restaurant grecesc care ne place maxim, din cauza formației. Aveau boxe de club într-o tavernă micuță și muzica era atât de tare încât Marianei i s-a făcut rău de la bas. Nu e ok.

Am mai ieșit de sărbători prin oraș cu prieteni cu care nu mă văzusem de ceva vreme, să mai povestim una alta, să ne urăm cele cuvenite. Sufletu, nu te poți înțelege om cu cetățean în majoritatea locurilor.

Și acum, nu pot să nu mă întreb, cine le-a băgat proprietarilor sau lucrătorilor comerciali din astfel de spații în cap ideea că dacă muzica e foarte tare clienții se vor pune pe comandat și consumat în neștire?

 

foto via shutterstock

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  O da. Si mai e si problema de muzica. Nu cred ca asculta nimeni cu placere techno la ora 2 cand bea o cafea sau muzica electronica la 5 cand mananca o salata.

 2. #2 Comentariu nou

  Curat adevarat! Unde e indeajuns de tare sa nu te auzi si indeajuns de incet incat sa nu dansezi. Si oricum nu mai faci diferenta intre crasma si club.

 3. #4 Comentariu nou

  Piata, asta vrea populimea.
  Ati fost la nunti, pleci chiaun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.