Azi s-a întâmplat minunea mult așteptată, Simona a noastră a bătut-o pe Serena a lor, Serena fiind o jucătoare care lejer ar fi in Top 10 ATP, dacă ar putea juca la bărbați. Asta e foarte mișto, mă bucur foarte tare pentru ea, e într-adevăr un succes enorm și un rezultat mare pentru Simona, care sper să-i dea curaj pentru mai departe.

Dar, mă deranjează foarte tare valul ăsta de entuiasm care ne-a pocnit de parcă am câștigat toți la loto sau am fi susținut-o pe Simona dintotdeauna, nu doar în ultimul an. Pentru că da, să nu fim ipocriți, am ajuns să fim fani ai Simonei de vreun an încoace, că acum 2 ani nu dădea nimeni doi bani pe tenis.

Scriu asta pentru că azi am văzut, pe lângă entuziasm și ipocrizie ( mai ales la Ponta) afirmații de genul :

Puteti sa faceti un mic efort si sa iesiti din cutii…de ani de zile NU AVEM NICI UN SUCCES…Actualul este un mare succes…

Nu bre, hai să ne stăpânim un pic entuziasmul și să ne amintim că mai există și alte sporturi unde niște oameni fac performanță și aduc glorie României. Nu merg mai departe de Olimpiada din 2012, unde toată lumea era ”fandemic” al oricărui sportiv participa acolo.

 

Astfel, din categoria NICI UN SUCCES avem:

OLIMPIADA 2012. CLASAMENTUL PE MEDALII.

MEDALII ROMÂNIA:

două de aur (Alin Moldoveanu – puşcă aer comprimat 10 m, Sandra Izbaşa – gimnastică, sărituri),

cinci de argint (Alina Dumitru – judo, cat. 48 kg, Corina Căprioriu – judo, cat. 57 kg, Roxana Cocoş – haltere, cat. 69 kg, echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor – gimnastică, sol)

două de bronz(echipa feminină de gimnastică, Răzvan Martin – haltere, cat. 69 kg).

 

Așadar, avem și alții care fac succes și rezultate bune. Asta nu înseamnă ca Simona Halep nu merită toată susținerea și considerația noastră, dar nici că trebuie să uităm de restul sportivilor.

Atât