Mai există dragoste la prima vedere?

Articol din categoria: andreiu

Am avut o discuție destul de amplă și de lungă despre dragostea în vreme de pandemie, după ce am publicat articolul ăsta de acum câteva zile. Și vorbeam cu acest amic despre dragoste, și cum s-a alterat ( zicea el) sau transformat (ziceam eu) dragostea în trei pași simpli:

  1. odată cu lupta pentru carieră adusă la îndemâna oricui de companiile mari ( ne ferim de termenul ăla peiorativ) care au promovat competențele și au recompensat reușitele îndiferent de gen.
  2. apariția și explozia social media și a rețelelor de socializare.
  3. pandemia

Toate cele de mai sus au diminuat sau restrând ocaziile în care puteai să dai de cineva, într-un context offline și să zici : „bă, ăstae e!”. Și nu e nimeni de jucat, doar s-a schimbat contextul, cu cât lumea offline a fost mutată tot mai mult în online.

Eu știu un cuplu care s-au cunoscut pe net, au rămas împreună, acum au și copil, dar la câți se aplică rețeta asta cu finalul fericit?

Noi suntem cazul offline, ne-am cunoscut fizic la un job, ne-am tatonat câțiva ani și prin 2013 am decis să devenim serioși și responsabili.

Dar acum, în 2021, mai există dragoste la prima vedere? Există sentimente dincolo de mască? Ați mai pățit? Sau ați mai auzit de cineva care a pățit să se întâmple așa ceva offline?

Pentru online am stabilit deja că există soluții verificate, pe care vă îndemn să le folosiți dacă sunteți în căutarea sufletului pereche.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu sunt tot cu final fericit dupa ce ne-am cunoscut online. Cu tot calabalacul:copil, motan si catel.

  2. #2 Comentariu nou

    Și eu tot online(pe un site de jocuri, doizece.ro) și suntem căsătoriți de 14 ani. Prefer sa cred în dragostea la prima vedere, daca astrele îți oferă șansa. Este ceva frumos, chiar daca poate are ceva mai reduse șansele să dureze in timp. ACELE momente de început sunt nemaipomenite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.