green dental

În afară de bancul Alinuţei care mergea cu bicicleta şi îi spune mamei “uite mami, pot fără o mână, uite mami pot fără ambele mâini pe coarne” şi într-un final vine şi strigă “uite mami, pot şi fără dinţi” nu aş fi văzut nici eu vreo legătură.

Numai că cei de la GreenDental au zis că există o legătură şi au decis să recompenseze bicicliştii pentru că au grijă de mediu. Astfel, au demarat prin aprilie o campanie dedicată exclusiv oamenilor pe două roţi. Ceea ce mi se pare foarte frumos din partea lor.

Să vedem exact ce spun cei de la Green despre campanie:

“La Green Dental, in conformitate cu principiile stomatologiei verzi, consideram ca preventia este temelia unei sanatatii de aur, iar aceasta presupune o igiena corespunzatoare, o alimentatie corecta si activitati fizice regulate. Astfel, ne-am gandit la dezvoltarea unui pachet de beneficii, care sa incurajeze obiceiurile sanatoase si sa protejeze totodata mediul inconjurator. Mai mult, este o ocazie buna pentru noii pacienti sa ne cunoasca si sa inteleaga cum stomatologia verde ne ajuta sa avem grija de natura”

Mai adaug eu că proiectul se întinde până în septembrie. Dar detalii mai multe şi mai complete găsiţi pe site-ul clinicii. Aşadar, be eco!