basescuoprescu

 

Dintotdeauna ne-a plăcut să exagerăm un pic sau să ne umflăm un pic în pene când vine vorba despre serviciul nostru. Cumva e bine, e sănătos să fii mândru un pic de ceea ce faci. Doar că este o problemă atunci când începem să exagerăm. Am văzut ieri vreo 3 ambulanțe în trafic pe care scria ”autospecială achiziționată de Ministerul Sănătății”. În orice parc, alee, squar, intrare din sectorul 2 o să găsesți o plăcuță pe care scrie ”Parc/alee/scuar realizat de Primarul Sectorului, Nicolai Onțanu”.

Bai nene, înțeleg să faci o inaugurare, să tai o panglică, să faci o acțiune de pr la momentul ăla, dar de ce țintești posteritatea? Nu crezi căești ridicol lăudându-te cu ceea ce de fapt trebuia să faci?

Adică nu văd a cui altcuiva este responsabilitatea cumpărării de ambulanțe decât celor de la Ministerul Sănătătții. Nu e datoria celor de la metrou să cumpere ambulanțe, mă gândesc. Nu văd cine altcineva să se ocupe de amenajarea spațiilor publice decât primarul. Că de aia e primar, ales de populație și pus acolo, să păstorească comunitatea care l-a girat.

Cum ar fi ca în headerul blogului www.andreicismaru.ro să scrie mare, cu CAPS, că “acest blog este administrat şi populat cu articole de către Andrei Cismaru”. Ar fi un semn de imbecilitate, nu?