Exact când toată lumea se grăbește să-i cânte prohodul twitter-ului, cei de la Pro Tv se gândesc să facă un concurs pentru fanii ciripitori ai emisiunii. Și este bine cunoscut că #vocearomâniei este unul dintre cele mai populate ( dacă nu chiar cel mai populat) #hashtag-uri din România.

Așadar:

În fiecare vineri, sute de persoane comentează momentele din show-ul Vocea României pe Twitter, pe hashtag-ul #vocearomaniei. Fie că sunt admirative sau mean tweets, utilizatorii de Twitter oferă o “versiune online” a emisiunii pe care o văd la televizor.

Începând cu edițiile live Vocea României, o parte dintre tweet-urile de pe hashtag se vor vedea și la televizor, așa că distracția va fi cu atât mai mare pe #vocearomaniei, atât online, cât și on-air. Însă surprizele pentru utilizatorii Twitter care postează pe #vocearomaniei nu se opresc aici: PRO TV lansează concursul Fii VIP la Vocea României, în urma căruia patru fani norocoși vor fi invitați la finala show-ului și vor avea parte de o experiență VIP!

“Fanii de pe Twitter vor fi anul acesta mai aproape de Vocea României! Patru dintre cei mai activi pe hashtag-ul #vocearomaniei vineri, 27 noiembrie, în prima semifinală live a noului sezon, vor fi alături de noi în platoul emisiunii la marea finală și vor avea parte de multe surprize! Așa că, nu mai stați pe gânduri și treceți la tuituit pentru a vă asigura un loc VIP la show-urile live! Eu voi fi acolo!”, a spus Pavel Bartoș.

Mecanismul este foarte simplu! Mesajele postate pe Twitter pe durata primului show live Vocea României, pe 27 noiembrie, pe hashtag #vocearomaniei, vor fi centralizate, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor alege câte un câștigător dintre cei care au publicat mesaje sau comentarii despre show. Cei patru norocoși vor putea experimenta universul Vocea României la superlativ.

Deci, pe twitter.